Köp- och leveransvillkorFör att få handla på Motorart.nu måste DU ha fyllt 18 år. Är du under 18 år måste DU ha målsmans medgivande.

Alla priser är inklusive svensk moms 25%.

Vi säljer tillsvidare endast inom Sverige.

Frakten sker med post nord på lagervaror och kostar 60 kr.  Hämtar DU i butik är det fraktfritt.

Upptäcker du skada på paketet när du hämtar ut det meddelar DU detta till utlämningstället och gör en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

E-post: butiken@motorart.nu eller telefon 0730-888677(vardagar 10-18)

Din order packas inom 1-3 helgfria vardagar om varan finns i lagret och leveransen tar 3-5 helgfria vardagar. Tänkt på att vid högsäsong, som vid jul, att det kan bli längre leveranstider.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

 

 

Outlöst paket

Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (14 dagar), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

 

 

Ångerrätt/Reklamation

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt till Motorart.nu på e-post: butiken@motorart.nu eller telefon 0730-888677, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor).

Det är alltid fabriksgaranti på de produkter DU köper (1 år). Om DU kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får DU byta till en ny eller annan vara i samma prisklass alternativ får DU pengarna tillbaka om du begär det. Däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador eller felaktigt handhavande. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

Om din hantering av varan inneburit en värdeminskning av densamma kommer vi att göra ett avdrag med ett belopp motsvarande denna värdeminskning. Bedöms  från fall till fall. Dock minst 20% av varans värde.

 

Betalningsalternativ

- Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ.
 

- Klarna Faktura
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.
 

- Klarna Konto
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Läs mer: Allmänna villkor
Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation

 

Minimiorder

Motorart.nu har ingen minsta ordersumma.

 

Dataskyddsförordningen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i dataskyddsförordningen (GDPR).

När du handlar på Motorart.nu ger du ditt samtyckte på att vi får behandla dina lämnade uppgifter för att kunna fullfölja din beställning.

Du har rätt att få bli bortagen från kundregistret efter avslutad och betald leverans. Detta meddelas till butiken@lekshoppen.se

Har du som kund inte handlat på två år raderas dina uppgifter om du inte begärt bortagning tidigare.

Inga uppgifter säljs till tredje part.

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan användas för SMS-avisering av leverans eller för övrig kommunikation som rör din order.

 

Övrigt

Fel av publicerat material.

Även om vi gör allt vi kan för att ge korrekt information händer det att fel smyger sig in angående priser, produktinformation och bilder. Om detta händer trots vår nogranna kontroll kommer vi enligt eget godtycke, antingen kontakta dig för instruktioner innan leverans eller annullera din order och meddela dig om detta. Motorart.nu förbehåller sig rätten att korrigera eventuella felaktigheter även efter det att en order har tagits emot oavsett om ordern har bekräftats och Du blivit debiterad. Annulleras din order och du har använt betalsätten kort eller direktbetalning så återbetals den dragna summan av klarna.

Produktbilder

All bildinformation ska ses som illustrationer och Motorart.nu kan inte garantera att bilderna återger exakt utseende och tar inget ansvar för bildernas färgåtergivning. Det kan skilja sig från enhet till enhet.

 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Drift & produktion:
Wikinggruppen
start
ript type="text/javascript" src="http://www.statcounter.com/counter/counter.js">